Koffiemachines voor MKB vergelijken

085 - 40 101 84

Koffiemachines vergelijken, bespaar tot 40% kosten!

  • Gratis & vrijblijvend
  • Betrouwbare specialisten
  • Bespaar tot 40%

  • Wij zullen uw e-mailadres alleen gebruiken voor het versturen van offertes en zullen deze niet verkopen.

Koffiemachines voor het MKB

Elk bedrijf in Nederland en België heeft een koffiemachine staan voor de medewerkers. Het is voor veel bedrijven echter niet zo makkelijk om te kiezen welke koffiemachine het beste bij ze past. Iedereen wil lekkere koffie, dat is zeker. Echter niet iedereen vindt dezelfde koffie lekker en elk koffiemachine heeft zijn eigen voor en nadelen.

De lekkerste koffie kun je maken met een piston automaat. Echter is dat voor de meeste bedrijven niet een optie omdat het veel tijd kost, relatief duur is en veel rommel en onderhoud geeft. Daarom kiezen de meeste bedrijven voor een volautomaat. Met deze machines kun je gebruik maken van instant koffie of bonenkoffie. Afhankelijk van je voorkeur.

jura-impressa-j9Het voordeel van instantkoffie is dat er weinig rommel is en de koffie erg snel gezet is. Het voordeel van bonenkoffie is dat de meeste mensen dit lekkerder vinden dan instant koffie. Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt kun je al je wensen kenbaar maken bij de koffieleverancier. Zij zullen advies geven over wat zij denken dat het beste bij uw bedrijf past.

Eventueel kunt u een afspraak inplannen om de koffie te gaan proeven, bij u op de zaak of bij de leverancier. Wij adviseren om dit te doen, u weet dan precies wat u kunt verwachten en u weet hoe lekker de koffie is die u zult krijgen.

Koffie is populair en kan zeker gebruikt worden als een goede secondaire arbeidsvoorwaarde. Hoe fijn is het om te kunnen zeggen dat jullie echt goede koffie schenken!