Hoe Werkt het?

Home Hoe Werkt het?

Hoe werkt koffiemachines-mkb.nl?

Op de website van koffiemachines-mkb.nl kunnen bedrijven vrijblijvend tot maximaal 4 offertes aanvragen voor een nieuwe zakelijke koffiemachine.

U heeft binnen 1 minuut uw aanvraag ingevuld, wij bellen uw aanvraag altijd even kort na om de gegevens te controleren met u. Vervolgens sturen wij uw aanvraag naar maximaal 4 koffieleveranciers. Zij nemen binnen 24 uur contact met u op om vervolgens een offerte te sturen of een afspraak in te plannen. De 4 offertes kunt u vergelijken en indien gewenst kiest u het bedrijf wat het beste bij u past.

Privacy

koffiemachines-mkb.nl zorgt ervoor dat uw offerte aanvraag bij de juiste leveranciers terecht komt. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens verder niet voor andere doeleinden en zullen uw gegevens zeker niet verkopen aan derden. Uw privacy is dus gewaarborgd!

Waarom offertes aanvragen bij koffiemachines-mkb.nl?

koffiemachines-mkb.nl is in Nederland de grootste vergelijker van zakelijke koffiemachines. Wij doen zaken met grote, middelgrote en ook kleine lokale koffieleveranciers in Nederland. Het voordeel voor u is dat u niet verder hoeft te zoeken. Daarnaast heeft u via ons vaak ook recht op speciale acties, vraag hiernaar bij de leveranciers waar u een offerte van ontvangt.
Verder garanderen wij u dat uw koffiemachine offerte aanvraag aan nooit meer dan 4 leveranciers gestuurd zal worden.

  • Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend;
  • Offertes van professionele koffiemachines;
  • Vergelijk eenvoudig en gratis koffiemachine offertes;
  • Bespaar tot 25% op uw koffiemachine kosten.